Nytt år, nya projekt

Så sakteliga börjar allt återgå till det normala efter ledigheter och början-på-nytt-år-kaos.

Lite till vår fasa upptäcktes det att denna hemsida, vår egentliga huvudsida, inte var uppdaterad på mycket mycket länge. Vi får be om ursäkt för detta och får hänvisa till de projekt vi har varit upp över öronen involverade i. Från och med nästa vecka så kommer denna sida minst sagt leva upp igen.

Först ut på planeringen är en allmän workover då denna sida från början var tänkt som grundläggande information om företaget och lite korta nyheter, men kommer nu att få övergå som huvud-nyhetssida för både företaget och alla de projekt vi arbetar med så som Sandberg & Santana, kaffecykeln, import och försäljning av de Ecuadorianska produkterna mm mm.

S&S LogoFör den som har missat hemsidan för Sandberg & Santana så återfinns den på http://www.sandbergsantana.se och bland de första nya artiklar vi kommer posta är just om hur 2013 har gått på den fronten och vad planerna för 2014 har att erbjuda.

Även artiklar om de nya produkterna och utvecklingen av Sandberg & Santana ligger kraftigt i pipelinen, så alla kan se fram emot ny information kring detta.

Christian Sandberg med personal